Πάφος

Βραβεία Στυλιανίδη

Σε μια λιτή τελετή, ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος απένειμε σήμερα τα Βραβεία του μαθητικού Διαγωνισμού «Δημητράκη και Αγγελικούλας Γεωργίου Στυλιανίδη», τα οποία αποτελούν θεσμό για τη Δημοτική Αρχή. 

Το Α΄ Βραβείο του Διαγωνισμού απονεμήθηκε στη Μαρία Κυπριανού, μαθήτρια του Λυκείου «Γιαννάκη Ταλιώτη» Γεροσκήπου. Το Β΄ Βραβείο απονεμήθηκε, στην Άντρεα Νικολάου, επίσης μαθήτρια του Λυκείου «Γιαννάκη Ταλιώτη» Γεροσκήπου και το Γ΄ Βραβείο, στη Λάουρα Ιωαννίδου, μαθήτρια του Λυκείου «Αγίου Χαραλάμπους» Έμπας. 

Τα βραβεία συνοδεύονται από χρηματικό ποσό ύψους 400, 300 και 200 ευρώ αντίστοιχα και αφορούν το Διαγωνισμό του 2019, καθώς η περσινή τελετή δεν είχε πραγματοποιηθεί λόγω της πανδημίας. Το Βραβείο καθιέρωσε ο αείμνηστος Δημητράκης Στυλιανίδης, πρώην Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου, με σκοπό την προώθηση της μελέτης της Ελληνικής Ιστορίας και της Παιδείας, στα Ανθρώπινα Δικαιώματα. 

Μιλώντας κατά την απονομή των Βραβείων, ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στις νικήτριες του Διαγωνισμού και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στις σπουδές τους και κάθε καλό στην προσωπική τους ζωή. 

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button