Επικαιρότητα

Βούλγαρος πιάστηκε μετά από διάρρηξη

Μισή περίπου ώρα μετά από καταγγελία που έγινε από ιδιοκτήτρια κατοικίας στην Πάφο για διάρρηξη η αστυνομία εντόπισε τα κλοπιμαία και συνέλαβε τον δράστη.  

Γύρω στις πέντε χθες το απόγευμα ιδιοκτήτρια κατοικίας κατήγγειλε ότι άγνωστοι  διέρρηξαν την οικία της  και έκλεψαν χρυσαφικά, την τσάντα της που περιείχε 5000 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα.

 

Αξιολογώντας πληροφορία που εξασφαλίσθηκε, μισή περίπου ώρα αργότερα, εντοπίσθηκε το ύποπτο πρόσωπο στην Γεροσκήπου και  στην κατοχή του ανευρέθηκε μια τσάντα , το χρηματικό ποσό των 2200, μαχαίρι , ένα ρολόι και  9 γραμμάρια  κάνναβης.

 

Πρόκειται για 24χρονο Βούλγαρο μόνιμο κάτοικο Πάφου.  Στην γύρω περιοχή της κατοικίας όπου έγινε η διάρρηξη έγιναν εκτεταμένες έρευνες και  εντοπίσθηκε το χρηματικό  ποσό των 3420 , δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και  ένα Tablet. Όλα όσα ανευρέθηκαν αναγνωρίσθηκαν από την ιδιοκτήτρια της κατοικίας ότι είναι δικά της.

 

Ο Βούλγαρος που πριν συλληφθεί προκαλούσε ανησυχία  αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον  του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου  για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button