Επικαιρότητα

Βουβό κλάμα στην κηδεία της Νάταλις

Ράγισαν καρδιές στον αποχαιρετισμό της δεκανέα –ΣΥΟΠ της Ε.Φ. Νάταλις Νεοφύτου. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της γέμισαν την εκκλησία των αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα για το πρόωρο και αναπάντεχο ύστατο χαίρε.

Η κηδεία τελέστηκε δημοσία δαπάνη και με στρατιωτικές τιμές από τον ιερό ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στην Πάφο. Η 27χρονη  έχασε τη ζωή της σε δυστύχημα  εντός του στρατοπέδου που υπηρετούσε στον Κόρνο, όταν ανατράπηκε όχημα τσιπ στο οποίο επέβαινε.

Στην νεκρώσιμο ακολουθία παρέστη ο υπουργός άμυνας και ο αρχηγός της Ε.Φ. ενώ επικήδειο λόγο εκφώνησε ο διοικητής της μονάδας που υπηρετούσε για τρεις μόλις μήνες η Νάταλι Νεοφύτου. Ο κ. Νικόλαος Δημοσθένους εξήρε την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα και την εργατικότητα της 27χρονης .

 

Απαντήσεις στα ερωτήματα κάτω από τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος, που στοίχισε τη ζωή στην 27χρονη , αναμένεται  να δώσει το αποτέλεσμα της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία έχουν διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ότι η έρευνα θα φθάσει μέχρι τέλους προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια δυσάρεστα συμβάντα στο μέλλον.

 

Η ταφή  έγινε στο κοιμητήριο των Κονιών , κοινότητα καταγωγής του πατέρα της.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button