Επικαιρότητα

Βολές κατά Χριστοδούλου

Μέλη του δημοτικού συμβουλίου Πέγειας αντέδρασαν έντονα στις αναφορές του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Ανδρέα Χριστοδούλου.

Δημοτικοί σύμβουλοι από διάφορες κομματικές ομάδες έχουν εξοργιστεί με τις αναφορές του συναδέλφου τους της  Πρωτοβουλίας Νέων Πέγειας κυρίως σε ότι αφορά το τοπικό σχέδιο. Όπως εξήγησαν ενώ  ο Αντρέας Χριστοδούλου συμφωνούσε με την συντριπτική πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, τους οκτώ από τους εννέα, σε ολόκληρο το στάδιο της προετοιμασίας και των συζητήσεων στο τέλος δεν υπέγραψε τους χάρτες με τις προτάσεις της τοπικής αρχής επικαλούμενος, όπως υποστηρίζουν, δικούς του λόγους.

Τόνισαν επίσης ότι όχι μόνο το ζήτημα του τοπικού σχεδίου έχει τροχοδρομηθεί αλλά και τα υπόλοιπα ζητήματα που θέτει, κυρίως για την περιοχή του Κόλπου των Κοραλλιών, βρίσκονται στον δρόμο της υλοποίησης.

Όπως εξήγησαν όχι μόνο στην περιοχή αυτή αλλά γενικότερα στην Πεγεια την επόμενη περίοδο δημιουργούνται σύγχρονες υποδομές οι οποίες ωστόσο χρειάστηκαν χρόνο για να σχεδιαστούν και να αδειοδοτηθουν και σε αυτό, κατέληξαν, αποφασιστική ήταν η συνεισφορά και του σημερινού αλλά και προηγούμενων δημοτικών συμβουλίων.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button