Πάφος

Βολές Ανδρέα Σιήκκη

Ο πρώην αντιδήμαρχος Γεροσκηπου Ανδρέας Σιήκης παρακολουθεί αποσβολωμένος όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες.

Σχολιάζει τις καταγγελίες του γιου της Χριστόδουλας Τσαγκαρας από την Γεροσκηπου που απεβίωσε την περασμένη Παρασκευή, αφού τις προηγούμενες μέρες φαίνεται ότι αρνήθηκαν να την νοσηλεύσουν κλινικές στην Πάφο.

«Άκουσα σήμερα από τηλεοράσεως – ΟΜΕΓΑ- το φίλο μου τον Γιώργο Τσαγκαρά  να μιλά για το θέμα της μητέρας του που χάθηκε άδικα, και εδώ οι λέξεις έχουν τη σημασία τους φίλοι, ναι άδικα.

Είναι λυπηρό που για ακόμα μια φορά δυστυχώς το σύστημα δεν μπορεί να διαχειριστεί τέτοια θέματα, και ειδικά όταν πρόκειται για την υγεία των ανθρώπων που είναι το ύψιστο αγαθό που μπορεί να έχει κανείς,  από τη στιγμή που το κράτος έδωσε εντολές και πιστεύω με το αζημίωτο σε νοσηλευτικά ιδρύματα ότι θα εξυπηρετούν περιστατικά που μπορεί να προκύψουν από οποιεσδήποτε άλλες ασθένειες εκτός από τον Κορονοϊο, πρέπει να υπακούν. Και αν όχι, να υπόκεινται σε νομικές επιπτώσεις.

Σύμφωνα με όσα ακούσαμε από το φίλο το Γιώργο όχι μόνο δεν υπάκουσαν αλλά πέταξαν στην κυριολεξία την ασθενή χωρίς κανένα ενδιαφέρον, ούτε και τον όρκο του Ιπποκράτη δεν τήρησαν, με αποτέλεσμα να χαθεί μία ψυχή,
ένας άνθρωπος.

Ποιος θα δώσει σήμερα μία απάντηση στην οικογένεια ;
Ποιος μπορεί να εξηγήσει;

Ποιος πρέπει να πληρώσει το τίμημα ενός θανάτου; Θα είμαστε συνένοχοι αν δεν αντιδράσουμε μαζικά αγαπητοί φίλοι σε όλα αυτά τα εγκλήματα που συμβαίνουν σήμερα στον τόπο μας.

Δυστυχώς δεν αναγνωρίζονται τα δικαιώματα που έχουν οι πολίτες, ενδιαφέρεται το σύστημα μόνο για τις υποχρεώσεις των πολιτών, φόρους, ΦΠΑ, κοινωνικές ασφαλίσεις, πρόστιμα, και άλλα.

Δυστυχώς η ανευθυνότητα αλλά και η έλλειψη ανθρωπιάς οδήγησαν για ακόμα μια φορά έναν άνθρωπο στον θάνατο.»

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button
Close