ΠεριβάλλονΠολιτική

Βολές ΑΚΕΛ για υπόθεση αποβλήτων

Ο Γενικός Εισαγγελέας με την τοποθέτηση του στο θέμα των αποβλήτων απλώς επιβεβαιώνει τα όσα ο Γενικός Ελεγκτής έλεγε τις τελευταίες ημέρες και τα οποία  συνιστούν ένα ισχυρό χαστούκι σε βάρος της προσπάθειας της κυβέρνησης να κατευθύνει την έρευνα προς διαφορετική πλευρά από την ανάδειξη των δικών της ευθυνών στο θέμα, υπέδειξε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

Ο  κ. Κυπριανού ανέφερε  ότι η  Κυβέρνηση απλώς επιχειρούσε να εξαιρέσει τον εαυτό της από τις όποιες τυχόν ευθύνες θα προέκυπταν από την έρευνα. Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του προεδρικού  περί σεβασμού των αποφάσεων του Γενικού Εισαγγελέα ο κ. Κυπριανού είπε πως του δημιουργείται η εντύπωση ότι υποτιμούν την νοημοσύνη  του λαού, υπενθυμίζοντας την αναφορά του κ. Κώστα Κληρίδη «ντροπή κ. πρόεδρε» στην περίοδο της διένεξης για τον τότε βοηθό γενικό εισαγγελέα.

Ο κ. Κυπριανού υποστήριξε πως υπήρξαν και άλλες γνωματεύσεις του ΓΕ πέραν από εκείνες που αφορούσαν τον κ. Ερωτοκρίτου , σε άλλες υποθέσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας που και πάλι, είπε,  ο Υπουργός Δικαιοσύνης και η κυβέρνηση έπραξαν ακριβώς αντίθετα από ότι ο Γενικός Εισαγγελέας εισηγείτο .Ως εκ τούτου κατέληξε ο κ. Κυπριανού, είναι το λιγότερο αστείο να λένε ότι σέβονται τις γνωματεύσεις των ανεξάρτητων θεσμών.

Ο Άντρος Κυπριανού συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος του επισκέφτηκε το πρωί τη βιοτεχνική περιοχή του δήμου Πάφου ενώ το απόγευμα περιόδευσε στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Δείτε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button