Πολιτική

Βολές Άντρου Κυπριανού

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, αναφερόμενος στις εξελίξεις στο Κυπριακό, δήλωσε , ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναλώνεται σε τακτικισμούς, αντιφάσεις και παλινδρομήσεις. 

Σε δηλώσεις στο περιθώριο της αντικατοχικής εκδήλωσης του Δήμου Μόρφου και σχολιάζοντας την ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου είπε πως τα λόγια για να είναι καλά πρέπει να συνοδεύονται και ανάλογα έργα για να μην είναι ψεύτικα.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ πρόσθεσε πως ενώ ο Πρόεδρος φραστικά λέει ένα πράμα στην πράξη κάνει το αντίθετο και εξηγώντας όπως είπε τι εννοεί, ανέφερε πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης παρουσιάζει το πλαίσιο Γκουτέρες ως μεγάλη προσωπική του επιτυχία.Αναφερόμενος στις γενικότερες εξελίξεις, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ εξέφρασε έντονη ανησυχία, παρατηρώντας ότι το ΓΓ του ΟΗΕ ήταν πολύ συγκεκριμένος σε όλες ανεξαιρέτως τις εκθέσεις του.

Πως μπορεί κάποιος να πιστώσει με ειλικρίνεια αυτά τα οποία λέει ο κ. Αναστασιάδης, διερωτήθηκε προσθέτοντας ότι «εμείς ανησυχούμε, δυστυχώς ο χρόνος παρέρχεται ολοένα και ερχόμαστε πιο κοντά στην οριστική διχοτόμηση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναλώνεται δυστυχώς, σε τακτικισμούς, αντιφάσεις παλινδρομήσεις, οι οποίες μόνο ζημιά προκαλούν.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button