Εκδηλώσεις

Βιωματικές αθλητικές δραστηριότητες

To Round Table 7 Πάφου, στα πλαίσια της καμπάνιας του Access City – Paphos, συνδιοργανώνει με τον ΚΟΑ και με την υποστήριξη της Ελληνικής Τράπεζας βιωματικές αθλητικές δραστηριότητες, το Σάββατο 14 Μαΐου 2022. 

Με την υποστήριξη της Aspire Cycling Cyprus   διοργανώνουν στις 15:30 την καθιερωμένη ετήσια ποδηλατική βόλτα κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της Κάτω Πάφου, από το δημοτικό χώρο στάθμευσης παραλίας ΣΟΔΑΠ  μέχρι την πλατεία Κάστρου. H βόλτα είναι ανοικτή για το κοινό, μικρούς και μεγάλους, χωρίς χρέωση. Συμμετοχή χειρήλατων για να βιώσουν οι συμμετέχοντες από πρώτο χέρι την εμπειρία ποδηλασίας ενός ΑμεΑ. 

Την ίδια στιγμή από τις 15:00 – 18:00, το Annabelle Hotel θα φιλοξενήσει τα αθλήματα της τοξοβολίας και καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα. Το γήπεδο τένις του ξενοδοχείου με την υποστήριξη του Paphos Archery μετατρέπεται σε γήπεδο τοξοβολίας. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τον τυφλό τοξοβόλο μας, με Ευρωπαϊκές επιτυχίες, Χρίστο Μισό και να διαγωνιστεί εναντίον του με κλειστά μάτια και ανάλογο εξοπλισμό. Είσοδος ελεύθερη. 

Επίσης με την υποστήριξη της Cyprus 3X3 και της ομάδας καλαθόσφαιρας τροχοκαθίσματος του ΑΠΟΠ μετατρέπουν το πάρκινγκ του ξενοδοχείου σε γήπεδο καλαθόσφαιρας για μικρούς και μεγάλους και με αγώνα επίδειξης καλαθόσφαιρας τροχοκαθίσματος. Είσοδος ελεύθερη.  

Την εκδήλωση θα εμπλουτίσει χορευτικά το σωματείο ρυθμικής γυμναστικής Ακάμας. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button