Εκδηλώσεις

Βιβλιοπαρουσίαση

Οι Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ προσκαλούν το κοινό στην παρουσίαση του βιβλίου του  Γιαννάκη Γεωργιάδη  «Ο Καθρέφτης µας  Εξουσία και Πολίτες».

Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00 στη Στέγη Γραµµάτων και Τεχνών Πάφου στην οδό Αθηνάς 41 – 43, Πάφος.

Οι δημοσιογράφοι  Κώστας Βενιζέλος και Σωτήρης Παρούτης  παρουσιάζουν, σχολιάζουν και συζητούν για το βιβλίο,

µε την παρέμβαση του συγγραφέα . Τη συζήτηση συντονίζει ο Γιάννος Χριστοφόρου.  Ο Γιαννάκης Γεωργιάδης γεννήθηκε στην Πάφο το 1956. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο Lyon II της Γαλλίας οικονομικές επιστήμες και κοινωνιολογία.

Είναι διδάκτορας οικονομικών επιστημών από το ίδιο πανεπιστήμιο και κάτοχος άλλων μεταπτυχιακών τίτλων στα οικονομικά. Εργάστηκε ως ερευνητής στο Εθνικό Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών της Γαλλίας και δημοσίευσε επιστημονικές μελέτες και άρθρα σε διεθνή επιστημονικά έντυπα. Διετέλεσε σύμβουλος στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, διευθυντής διεθνών σχέσεων της Κυπριακής Βουλής και διευθυντής του Συμβουλίου Αμπελοοινικών Προϊόντων.

Διετέλεσε επίσης πρόεδρος και μέλος συμβουλευτικών επιτροπών και δημοσίευσε μεγάλο αριθμό άρθρων σε εφημερίδες και περιοδικά. Εργάζεται στην κεντρική διοίκηση του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος. Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Η Κύπρος και το διεθνές σκηνικό», από τις εκδόσεις Α.Α. Λιβάνη και «Από την απραξία στην πράξη: δημιουργώντας στο αμπέλι και το κρασί, εκτιμήσεις – απόψεις – πολιτικές».

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close