Πάφος

Βγαίνουν σε προσφορές για μελέτη

Σήμερα πραγματοποίησα την τέταρτη  στη σειρά συνάντηση μου με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Βαφεάδη για θέματα της Πάφου που άπτονται της αρμοδιότητας του υπουργείου του.

Κύριο θέμα μας ήταν ο δρόμος Κ. Πάφου προς Κόλπος των Κοραλλίων όπου και ζήτησα να ενημερωθώ για τις εξελίξεις που υπήρξαν από την τελευταία μου συνάντηση. Ο υπουργός μου ανάφερε πως εντός του 2023 θα βγούμε σε προσφορές για μελέτη, διαδικασία που υπολογίζεται να διαρκέσει κανονικά περί τα δύο χρόνια, συμφωνήσαμε όμως πως θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για επίσπευση της διαδικασίας. Ταυτόχρονα με την διαδικασία προσφορών μελέτης, για να μην χάνεται χρόνος, θα τρέχει και η διαδικασία απαλλοτρίωσης των επηρεαζόμενων ακινήτων. Με τον υπουργό συμφωνήσαμε να έχουμε τακτικές μηνιαίες συναντήσεις για παρακολούθηση της πορείας της διαδικασίας.

Περαιτέρω, καταλήξαμε όπως το συγκεκριμένο έργο συμπεριληφθεί στα έργα προτεραιότητας που παραδίδει το υπουργείο του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ευχαριστώ τον φίλο υπουργό κ. Βαφεάδη για την ανταπόκριση και επιθυμία του ιδίου να προχωρήσει και να επισπευστεί η διαδικασία διαπλάτυνσης του παραλιακού δρόμου Χλωρακας-Κισσόνεργα-Πέγεια.

 

Χαράλαμπος Παζαρος βουλευτής ΔΗΣΥ Πάφου

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button