Επικαιρότητα

Βγαίνει απόφαση για πινακίδες

Ασαφές ήταν το κατηγορητήριο για τις πινακίδες του δήμου Πάφου υποστήριξε στην αγόρευση του ο δικηγόρος Σάββας Ματσας που εκπροσωπεί τον διευθυντή και μια από τις εταιρείες που κατηγορούνται.

Ο κ.Ματσας στην τελική του αγόρευση υποστήριξε ότι στην ουσία με το τέλος της διαδικασίας οι κατηγορούμενοι και η πλευρά τους δεν γνωρίζουν τις εναντίον τους κατηγορίες λόγο της ασάφειας του κατηγορητήριου.

Το ίδιο ομιχλώδες ήταν και το θέμα των χρημάτων που σύμφωνα με το κατηγορητήριο διασπαθίσθηκαν ή κλάπηκαν από τον δήμο. Ούτε για αυτό υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση, είπε.

Ο κ.Ματσας στάθηκε ιδιαίτερα στους μάρτυρες κατηγορίας που κατέθεσαν, ιδιαίτερα στην ομάδα ελέγχου του δήμου τονίζοντας ότι άλλοι ήταν προκατειλημμένοι και άλλοι είχαν συμφέροντα.

Έκανε λόγο για αντιφατικές και μολυσμένες μαρτυρίες ενώ και η έρευνα τους όπως είπε ήταν πλημμελής και αναξιόπιστη με αποτέλεσμα να καταλήξει σε αυθαίρετα συμπεράσματα.

Με την αγόρευση του κ.Ματσα ολοκληρώθηκε η πολύμηνη ακροαματική διαδικασία και πλέον το κακουργιοδικείο θα ανακοινώσει την απόφαση του στις 10 Φεβρουαρίου 2020.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close