Επικαιρότητα

Βαριά άρρωστο το νοσοκομείο Πάφου

Με τα μελανότερα χρώματα περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο Πάφου γυναίκα από την Πάφο που διαμένει μόνιμα στην Λευκωσία.

Ο πατέρας της που έχει διαγνωστεί  με όγκο στον εγκέφαλο και έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αντιμετωπίζει πλέον και ψυχολογικά προβλήματα.

Έγινε επιθετικός και ξεσπά στα ίδια τα μέλη της οικογένειας του. Μια μικρή παρένθεση, η αρχική διάγνωση που αποδείχθηκε λανθασμένη, ήταν ότι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Το θέμα που θίγει η θυγατέρα του ασθενή είναι ότι όταν τελικά αναγκάστηκε μετά από ένα σοβαρό επεισόδιο να ζητήσει την βοήθεια των αρχών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έγινε τηλεφωνική  διάγνωση από ψυχίατρο άλλου νοσοκομείου , του χορηγήθηκαν φάρμακα και τον κράτησαν για 24 σχεδόν ώρες σε ένα ράντσο στον διάδρομο του νοσοκομείου χωρίς καν να τον αλλάξουν, ίσως και χωρίς να τον έχουν ταΐσει, όπως υποστηρίζει τουλάχιστον η θυγατέρα του που τον βρήκε σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Όσο και αν οι ελλείψεις είναι τεράστιες και το κατανοούμε που πήγε η ανθρώπινη προσέγγιση , έστω και ο οίκτος για ένα άτομο σοβαρά άρρωστο;

Τόσο άρρωστο είναι πλέον το σύστημα;

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button
Close