Επικαιρότητα

Αύριο στο δικαστήριο ο Μαροκινός

Αύριο Τετάρτη θα παρουσιασθεί τελικά στο δικαστήριο Πάφου ο 43χρονος Μαροκινός δραπέτης για την έκδοση διατάγματος κράτησης του.  

Ο 43χρονος Μαροκινός δραπέτης  YOUNES AMRANI BOUKHOBZA συνελήφθη τα ξημερώματα στην Λεμεσό . Είχε αποδράσει το  βράδυ του Σαββάτου από τον χώρο στάθμευσης του γενικού νοσοκομείου Πάφου. Υπενθυμίζεται ότι είχε μεταφερθεί από τα αστυνομικά κρατητήρια στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει φαρμακευτική αγωγή αλλά μόλις κατέβηκε από το όχημα της αστυνομίας τράπηκε σε φυγή.  

Σε κοντινή απόσταση από το νοσοκομείο έκλεψε αυτοκίνητο που ανήκει σε γυναίκα κάτοικο της περιοχής το οποίο τελικά εγκατέλειψε αφού στις 4 την αυγή  έκλεψε άλλο αυτοκίνητο από την περιοχή της Ορόκλινης.

Με το όχημα αυτό κατευθύνθηκε προς την Λεμεσό όπου και συνελήφθη τα ξημερώματα στην τουριστική περιοχή του Αγίου Τυχωνα  μετά από αστυνομική επιχείρηση. Για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη πειθαρχική έρευνα σε βάρος δυο αστυνομικών που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και που είχαν την ευθύνη για την μεταφορά του.  

  

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button