Πάφος

Αύξηση των πτήσεων από σήμερα

Τέσσερεις πτήσεις αναμένονται σήμερα στον αερολιμένα Πάφου, δυο από Πολωνία, μια από Ηνωμένο Βασίλειο και μια από Ισραήλ.

Η   Ryanair συνδέει την Πάφο με την Κρακοβία καθώς και με την πόλη Poznan. Πρώτη πτήση σήμερα μετά την πανδημία και από την Αγγλία  και συγκεκριμένα από το  Liverpool ενώ η τέταρτη πτήση είναι από το Tel Aviv.

Τον Ιούλιο αναμένονται στο αεροδρόμιο Πάφου  πτήσεις από 20 περίπου  προορισμούς μέχρι στιγμής όπως, την Αρμενία(Yerevan) , την Αυστρία(Vienna) , το Βέλγιο(Brussels) , Εσθονία( Tallinn) , Γερμανία (Berlin) την Ελλάδα( Χανιά, Μύκονο και Θεσσαλονίκη) , από την Πολωνία(Gdansk, Katowice,Krakow,Poznan,Warsaw), την Ρουμανία (Bucharest) , την Ρωσία, ( Moscow)  την Σλοβακία (Bratislava), Ουκρανία(Kiev), Βρετανία ( Belfast, Birmingham, Bristol, Bournemouth,Liverpool , Edinburgh, Luton, London Gatwick, London Stansted ) και τη Tσεχία( Prague) .

Επίσης πτήσεις αναμένονται από Ολλανδία ( Amsterdam,Eidohoven), Ουγγαρία(Βudapest), Ισραήλ(Tel Aviv) , Ιρλανδία(Dublin) , Ιταλία(Milan, Rome) , Ιορδανία(Amman), Λιθουανία ( Kaunas), Λάτβια (Riga).

Οι αερογραμμές που θα συνδέσουν το αεροδρόμιο Πάφου με τους 20 προορισμούς μέχρι στιγμής είναι οι αεροπορικές εταιρείες της Ryanair, Tui Fly Belgium, Easyjet, S7 Airlines,Jet2.com και Τui Airways.

Στο αεροδρόμιο Πάφου συνεχίζονται να λαμβάνονται μέτρα όπως θερμομέτρηση των επιβατών κατά την είσοδό τους στο κτήριο του αεροδρομίου, η είσοδος επιτρέπεται μόνο στο προσωπικό και στους επιβάτες και είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και γαντιών σε όλους τους χώρους και από όλα ανεξαιρέτως τα άτομα που θα κινούνται εντός του αεροδρομίου, με σύσταση να αλλάζουν μάσκα κάθε 4 ώρες ή όποτε αυτή βραχεί.

Επίσης  στο αεροδρόμιο Πάφου, έχει τεθεί σε λειτουργία και  ειδικό γραφείο πληροφόρησης για τον κορωνοϊό και υπάρχει εκτεταμένη σήμανση σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου για τα μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία επιβατών και προσωπικού, οδηγίες για την σωστή χρήση μάσκας και γαντιών και τον σωστό καθαρισμό των χεριών, καθώς και για την τήρηση της απόστασης των δύο μέτρων.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button
Close