Επικαιρότητα

Αυτοί εκλέγονται στις σχολικές εφορείες Πάφου

Έγιναν σήμερα γνωστά και τα αποτελέσματα των σχολικών εφορειών των τεσσάρων δήμων της επαρχίας Πάφου.

Στο δήμο Πάφου από δυο έδρες εξασφαλίζουν ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ , ΑΚΕΛ και μια η ΕΔΕΚ. Εκλέγονται από τον ΔΗΣΥ οι Γιώργος Γεωργίου και Μιχάλης Μιχαηλίδης, από το ΔΗΚΟ οι Κωστάκης Μιχαήλ και Μελιος Ταμπουτσιάρης, από το ΑΚΕΛ η Άννη Γιαννίκου και η  Αννίτα Ταλιώτου. Από την ΕΔΕΚ εκλέγεται ο Μιχάλης Χαραλάμπους.

Στο δήμο ανατολικής Πάφου τρεις έδρες εξασφαλίζει το ΑΚΕΛ τις οποίες καταλαμβάνουν η Σκεύη Ευσταθίου, Τασούλα Παναγιώτου και Άντρη Αναστασίου.  Δυο έδρες εξασφαλίζει το ΔΗΚΟ. Εκλέγονται οι Κούλα Χριστοδούλου- Προκοπίου και Ελένη Τσιακκούρη. Την έδρα του ΔΗΣΥ εξασφαλίζει ο Ανδρέας Αχιλλέως και της ΕΔΕΚ η Γεωργία Θεμιστοκλέους. Στο δήμο Πόλεως Χρυσοχους εκλέγονται από το ΑΚΕΛ η Ευλη Νεοφύτου, και οι Πανικος και Παύλος Χαραλάμπους. Από τον ΔΗΣΥ εκλέγονται οι Λάζαρος Κουππας, Ευτυχία Χατζηγεωργίου-Ευσταθίου και Νεόφυτος Παπαχριστοδούλου.Μια έδρα εξασφαλίζει το ΔΗΚΟ με τον Παμπο Ευθυμίου.

Στο δήμο Ακάμα από τρεις έδρες εξασφαλίζουν ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και μια το ΔΗΚΟ. Με τον ΔΗΣΥ εκλέγονται η Άντρη Γαβριήλ, Χριστίνα Νεοφύτου και Δήμητρα Αυπαυλίτη . Με το ΑΚΕΛ εκλέγονται η Μαρία Πέτρου -Κίτση, ο Λευτέρης Καλικάς και ο Κυριάκος Κυριάκου. Την έδρα του ΔΗΚΟ καταλαμβάνει η Μαρία Χαραλάμπους- Ανδρέου.

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button