Επικαιρότητα

Αρχίζει ο συνδετήριος Γεροσκηπου

Ένα αναγκαίο έργο για τον δήμο Γεροσκηπου , ο συνδετήριος δρόμος της οικιστικής με την τουριστική περιοχή αρχίζει να υλοποιείται.

Σήμερα υπογράφηκαν τα συμβόλαια με την εταιρεία «Μάκης Σαββίδης» που κέρδισε τον διαγωνισμό έναντι δαπάνης που ξεπερνά τα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Η διάρκεια εκτέλεσης του έργου είναι 18 μήνες και ο εργολάβος αρχίζει άμεσα εργασίες.

Ο αντιδήμαρχος Γεροσκηπου Κυριάκος Χατζηβασιλης εξέφρασε την ευαρέσκεια του για την κατάληξη υπενθυμίζοντας την μεγάλη καθυστέρηση που προηγήθηκε λόγο των προσφυγών στην αναθεωρητική αρχή από εταιρείες που είχαν υποβάλει προσφορές.

Το έργο είναι πολεοδομικό και η συνεισφορά της τοπικής αρχής είναι μόλις το 1/5 του κόστους, περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ. Ο Κυριάκος Χατζηβασιλης υπενθύμισε ότι το έργο εγκρίθηκε σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τα δημοσιονομικά του κράτους, επι προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου, ευχαριστώντας τους συναδέλφους του, τους τεχνοκράτες στο δήμο και στα υπουργεία, την κυβέρνηση αλλά και την βουλή και ιδιαίτερα τον προηγούμενο πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής συγκοινωνιών κ. Αντώνη Αντωνίου.

Ο αντιδήμαρχος Γεροσκηπου αναφερόμενος στο πρόγραμμα των εργασιών είπε ότι θα γίνει προσπάθεια να τελειώσει πρώτα το τμήμα που διέρχεται μπροστά από τα εκπαιδευτήρια, το λύκειο Ταλιωτη και το Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις κατά την λειτουργία των δυο σχολείων από τον Σεπτέμβριο.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close