Επικαιρότητα

Αρχίζει η δική της Τρεμιθούσας

Ενώπιων του δικαστηρίου Πάφου αρχίζει σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας 75χρονης από τη Βρετανία , τον περασμένο Δεκέμβρη, από τον σύζυγο της επίσης Βρετανό ηλικίας 74 ετών.

Το ζευγάρι διέμενε στο χωριό Τρεμιθούσα. Ο 74χρονος υποστηρίζει ότι  σκότωσε τη σύζυγο του αποφράσσοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της επειδή  ήταν άρρωστη με λευχαιμία και δεν μπορούσε να την βλέπει να υποφέρει.

Ο  ίδιος στην συνέχεια έλαβε φάρμακα με στόχο να θέσει τέρμα στην ζωή του αλλά σώθηκε όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πάφου όπου του έγινε πλύση στομάχου. Για την υπόθεση επιδεικνύουν μεγάλο  ενδιαφέρον Βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Βρετανός αντιμετωπίζει την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης αλλά η συνήγορος του με αίτημα της προς την νομική υπηρεσία έχει ζητήσει την διαφοροποιήσει της κατηγορίας σε ανθρωποκτονία.  

Σημειώνεται ότι το βράδυ της 18ης Δεκεμβρίου η αστυνομία έλαβε γνώση  για το θλιβερό περιστατικό  μέσω της Interpol την οποία ενημέρωσε ο αδερφός του φερόμενου ως δράστη ο οποίος είχε λάβει σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα από τον ίδιο τον 74χρονο.   

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button