Αθλητικά

Αργά η ΠΑΦΟΣ με τις μετεγγραφές

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον Super Sport FM 104.0, για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Για τη φιλική νίκη κόντρα σε ομάδα μικρών κατηγοριών της Λετονίας: «Ήταν νικηφόρο το πρώτο φιλικό. Όμως τα φιλικά είναι για τους προπονητές».
Αν θα γίνει και άλλο φιλικό: «Θα γίνει και την Παρασκευή, φιλικό με τη Ρίγα, η οποία θα αγωνιστεί με τις ρεζέρβες. Την άλλη Τρίτη η αποστολή επιστρέφει στη βάση της».

Για την ενίσχυση: «Ο Ανγκούλο έχει επιστρέψει στην ομάδα. Συμμετέχει και αυτός στην προετοιμασία. Όσο περνά ο καιρός αναμένουμε να ακούσουμε τα νέα από την επιτροπή προγραμματισμού».

Για τον Νσούε: «Μας ενδιαφέρουν όλοι οι καλοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κύπρο. Δεν έχουμε κάνει καμία επίσημη πρόταση. Τέτοιοι παίκτες είναι στο επίπεδο που ζητάμε, όμως δεν έχει γίνει κάτι επίσημα. Θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο».

Για τον Θεοδώρου: «Μας ενδιαφέρουν και οι καλοί Κύπριοι. Ότι καλό και κυπριακό κινείται, το ελέγχει η επιτροπή και εκεί που θα χρειαστεί να κάνει κίνηση, θα κάνει».

Για τον Ρουσιά: «Είναι αυτό που είπα και πριν. Δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό».

Για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό: «Είναι και η αγορά της Λατινικής Αμερικής που μας ενδιαφέρει. Είναι δύσκολες περιπτώσεις, αλλά ευελπιστούμε να φέρουμε κάτι καλό».

Για τον Χόρχε Ροντρίγκες: «Μας ενδιαφέρει. Δεν υπάρχει κάτι ολοκληρωμένο. Ευελπιστούμε όλα να πάνε καλά. Μα ενδιαφέρουν οι καλοί και νεαροί ποδοσφαιριστές. Περισσότερο θα κινηθούμε για νεαρούς και ταλαντούχους. Είναι παίκτες που θα έχουν καλή αξία μεταπώλησης».

Για τον Σπινέλι: «Έχουν γραφτεί αρκετά ονόματα. Μόνο όταν έχουμε κάτι ολοκληρωμένο και επίσημο, θα μπορούμε να πούμε κάτι».

Για το ότι μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Στενεύουν τα περιθώρια. Πρέπει να φανούμε έτοιμοι και δυνατοί. Έχουμε μια πολύ καλή βάση 16-17 ποδοσφαιριστών».

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button