Αθλητικά

Αποχωρήσεις από την ΠΑΦΟ

Δυο αποχωρήσεις ανακοινώσε σήμερα η Πάφος, του μέλους του τεχνικού επιτελείου Σάββα Πικραμένου και του  Πέτρου Μελαΐση υπεύθυνου ΜΜΕ και Δημοσίων Σχέσεων.

Ανακοίνωση για Πικραμένο

Το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς, φέρνει και την ολοκλήρωση της επαγγελματικής συνεργασίας της ΠΑΦΟΣ FC, με τον φίλο Σάββα Πικραμένο.

Ο Σάββας υπηρέτησε φέτος το Σωματείο μας ως μέλος του τεχνικού επιτελείου από την θέση του αναλυτή, βοηθού προπονητή και η βοήθεια του και η στήριξη του ήταν πολύ σημαντική.

Ο Σάββας Πικραμένος υπηρέτησε για χρόνια το Σωματείο μας και ως ποδοσφαιριστής με μεγάλη προσφορά και θα είναι για πάντα μέλος της οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC.

H Διοίκηση εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο Σάββα Πικραμένο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία και τη προσωπική του ζωή.

Η ανακοίνωση για Πέτρο Μελαΐση

Η ποδοσφαιρική σεζόν έφτασε στο τέλος και η Διοίκηση και η οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC, θέλει να εκφράσει θερμές ευχαριστίες στο φίλο Πέτρο Μελαΐση για τη προσφορά του και τη βοήθεια του στην ομάδα μας και το Σωματείο μας για την φετινή περίοδο.

Ο Πέτρος βοήθησε σημαντικά από το πόστο του Υπεύθυνου ΜΜΕ και Δημοσίων Σχέσεων και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Πέτρος Μελαΐσης δεν θα συνεχίσει στο ίδιο πόστο για τη φετινή περίοδο.

Ο Πέτρος Μελαΐσης, είναι πιστός και αγνός φίλαθλος της ομάδας μας, θα παραμείνει δίπλα στην ΠΑΦΟΣ FC στηρίζοντας και να υπηρετώντας το Σωματείο μας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close