Πολιτική

Αποσύρεται ο Γιώργος Πενταρας

Με γραπτή δήλωση του ο Γιώργος Πενταρας παραιτήθηκε από Επαρχιακός Γραμματέας του Κινήματος Αλληλεγγύη επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ο κ.Πενταρας το ήθος και η εντιμότητα του οποίου είναι παραδεκτά από φίλους και αντιπάλους ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη, την Πρόεδρο του Κινήματος Ελένη Θεοχάρους και όλους του Συναγωνιστές του για την εμπιστοσύνη «με την οποία με περιέβαλαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Προσπάθησα με όσες δυνάμεις είχα για την Πάφο, την Κύπρο αλλά και το Κίνημα. Προσπάθησα σε όλη μου τη ζωή να προσφέρω στην υπεράσπιση και στην προστασία αυτού του τόπου και των πολιτών.

Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν και ιδιαίτερα το Χρίστο Παπαγιάννη που παρέμειναν δίπλα μου στα δύσκολα και ήταν το δεξί μου χέρι τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Εύχομαι στη καινούργια Επαρχιακή Επιτροπή καλή θητεία και δύναμη, ώστε να πετύχουν του στόχους του Κινήματος για το καλό του τόπου και παραμένω πιστός στρατιώτης και στη διάθεσή σας όποτε με χρειαστείτε» . Το κενό που αφήνει πίσω του στην πολιτική ζωή, ιδιαίτερα της Πάφου ο Γιώργος Πενταρας είναι σιγουρα μεγάλο. Ο Γιώργος δεν είναι από τους ανθρώπους που ζύγιζαν τα λόγια τους μπας και κακοφανισθουν κάποιοι μεγαλόσχημοι. Ήταν ο άνθρωπος που πάντα ζύγιζε τα λόγια του και ήθελε αυτά που λέει να έχουν αποτέλεσμα για τον φτωχό και δύσμοιρο κοσμάκη.

Ο Γιώργος είμαστε σίγουροι δεν μπορεί να αποσυρθεί από την πολιτική διότι είναι ο χαρακτήρας του έτσι: Να είναι πάντα ενεργός και χρήσιμος πολίτης. Ο κ.Πενταρας μας ενημερώνει ότι προσωρινός Επαρχιακός Γραμματέας αναλαμβάνει ο Χρίστος Παπαγιάννης μέχρι τη διεξαγωγή εκλογών.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button