Πολιτική

Απειλούν με αντιμέτρα στα κατεχόμενα

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τα δικαιώματα του τ/κ «λαού» και της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο, δεν μπορούν να μας υποχρεώσουν να υποχωρήσουμε από αυτά, ανέφερε ο «πρωθυπουργός», Ερσίν Τατάρ ενώ ο «υπεξ», Κουντρέτ Οζερσάι είπε ότι εάν το θέμα δεν λυθεί με ειρηνικά μέσα, θα λάβουν αντίμετρα.
Οι εξελίξεις στα ενεργειακά και η είδηση ότι εκδόθηκε διάταγμα σύλληψης του προσωπικού του τουρκικού γεωτρητικού Φατίχ και όσων συνεργάζονται με την τουρκική ΤΡΑΟ εντός της κυπριακής ΑΟΖ, σχολιάστηκαν σήμερα στα κατεχόμενα, τόσο στη «βουλή», όσο και εκτός.

Σε γραπτή του δήλωση ο «πρωθυπουργός» Τατάρ αναφέρει ότι η «ε/κ διοίκηση της νότιας Κύπρου», όπως αποκαλεί την Κυπριακή Δημοκρατία, και όσοι συνεργάζονται με αυτήν για δικό τους όφελος, προσπαθούν – κατά τον Ερσίν Τατάρ – να σφετεριστούν όπως αυτοί θέλουν, τα δικαιώματα της «τδβκ», όπως αποκάλεσε το ψευδοκράτος, και της Τουρκίας και να τους απομονώσουν από την ανατολική Μεσόγειο.

«Το όλο παιχνίδι τους είναι, χρησιμοποιώντας κάθε μέσον να εμποδίσουν την ενδυνάμωση της Τουρκίας και να ευνουχίσουν τον τ/κ λαό αποκόπτοντάς τον από τις αξίες του και το έθνος στο οποίο ανήκει. Ωστόσο πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι κανείς δεν μπορεί να απορρίπτει τα δικαιώματα του τ/κ λαού και της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο και δεν θα μας υποχρεώσει εμάς και την Τουρκία να υποχωρήσουμε από αυτά τα δικαιώματα».

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close