Πάφος

Απεβίωσε ο Κυριάκος Κατσονούρης

Απεβίωσε το πρωί ο  Κυριάκος Α. Κατσονούρης, πρώην επιθεωρητής δημοτικής εκπαίδευσης. Η κηδεία του θα τελεσθεί  την Παρασκευή, 12/7/24, στις 17:00, από την εκκλησία των Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα, στη Πάφο.

Συγκινεί ο γιος του Γιώργος Κατσονούρης με τα όσα αναφέρει σε ανάρτηση του: Ο πατέρας μου , άφησε το στίγμα του, στη κοινωνία,  ως αγωνιστής της Δημοκρατίας, ως επαγγελματίας εκπαιδευτικός, (περνώντας από όλα τα στάδια της Δημοτικής Εκπαίδευσης (δάσκαλος, διευθυντής και επιθεωρητής Δημοτικής Εκπαίδευσης) και προπάντων ως σωστός οικογενειάρχης.

Τόσο σε μένα προσωπικά, όσο και στον αδερφό μου Λάκη και την αδερφή μου Μάχη, ο πατέρας  μας, μας “αναγιωσε” με αρχές και ηθικές αξίες, μας σπούδασε και τους 3 μας, στην Αμερική,  με το μοναδικό οικογενειακό εισόδημα που είχαμε τότε, τον μισθό του που έπαιρνε ως εκπαιδευτικός, πολλές φορές,  στερούμενος ο ίδιος με τη μητέρα μου, βασικά πράγματα,  για να μπορέσουμε εμείς τα παιδιά του να αποκτήσουμε τις σωστές ακαδημαϊκές βάσεις και γνώσεις που μετέπειτα αποτέλεσαν το βασικό λόγο να έχουμε και οι 3 μας, μια αξιοπρεπέστατη εργασία.

Ο πατέρας μας, ήταν πάντα δίπλα μας, και όταν του δώσαμε τη χαρά να γίνει παππούς, τα δικά μας παιδιά, τα λατρευτά του εγγόνια, που τόσο πολύ αγάπησε και τον αγαπούσαν, ένιωσαν διπλά την αγάπη του, τη στοργή του και την καθοδήγηση του. με τις υπέροχες συμβουλές που τους έδινε, όπως μας τις έδινε και εμάς τους “μεγάλους” της οικογένειας,  μέχρι τις τελευταίες του στιγμές.»

Αιωνία η μνήμη του, συλλυπητήρια στα παιδιά του και τα εγγόνια του.
Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button