Επικαιρότητα

Απείλησαν τον αστυνομικό διευθυντή

Η αστυνομία διερευνά καταγγελία του αστυνομικού διευθυντή, ενός αξιωματικού της δύναμης και ενός τρίτου αστυνομικού οι οποίοι φέρονται να δέχτηκαν απειλές από δυο κυνηγούς στην διάρκεια της κυνηγητικής εξόρμησης της περασμένης Τετάρτης.

Ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου Νίκος Πενταράς μαζί με τους δυο «συντρόφους» του στο κυνήγι είχαν εκδράμει για κυνήγι ενδημικού θηράματος σε περιοχή του Ακαμα. Σε κάποια στιγμή τα σκυλιά της παρέας του αστυνομικού διευθυντή και μιας δεύτερης παρέας φαίνεται ότι «διασταυρώθηκαν», εντόπισαν τα ίδια ίχνη λαγού.

Ο ένας από τους δυο κυνηγούς της άλλης ομάδας φέρεται να απαίτησε την αποχώρηση από το σημείο των κυνηγών της ομάδας του αστυνομικού διευθυντή ενώ , σύμφωνα με την καταγγελία προχώρησε  σε χειρονομίες, βρισιές και έριξε και στον αέρα πυροβολισμό, προφανώς για εκφοβισμό.

Η αστυνομία έχει ήδη συλλάβει τον ιδιοκτήτη του οχήματος της παρέας των κυνηγών που φέρονται να είχαν απειλήσει τον αστυνομικό διευθυντή ενώ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον δεύτερου προσώπου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button