Επικαιρότητα

Απέτυχε το σχέδιο Β

Το υπουργείο μεταφορών προσπάθησε ανεπιτυχώς να εφαρμόσει το σχέδιο Β στην κρίση των λεωφορείων της Πάφου, υποστηρίζουν στελέχη του οργανισμού συγκοινωνιών Πάφου.

Σύμφωνα με τα στελέχη αυτά αρμόδιοι λειτουργοί του υπουργείου επικοινώνησαν με ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων ζητώντας τους να εκτελέσουν κυρίως τα μαθητικά δρομολόγια. Οι απαντήσεις που έλαβαν, σύμφωνα με τους ίδιους λειτουργούς που ενημερώθηκαν από τους ιδιοκτήτες των τουριστικών λεωφορείων, ήταν αρνητικές.

Στο μεταξύ χωρίς λεωφορεία παραμένει και σήμερα η Πάφος για δεύτερη εβδομάδα. Οι οδηγοί της εταιρείας λεωφορείων ΟΣΥΠΑ προειδοποιούν με κλιμάκωση των μέτρων ,με πορεία έξω από το προεδρικό μέγαρο, εάν δεν εξευρεθεί οριστική συμφωνία.  Οι οδηγοί και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στην εταιρεία, τονίζουν ότι από τις διαφορές του κράτους με τον οργανισμό  θυματοποιούνται και οι ίδιοι πέραν από τις χιλιάδες πολιτών οι οποίοι κάνουν χρήση των δημόσιων συγκοινωνιών.

Οι εργαζόμενοι  όχι μόνο δεν πληρώθηκαν  για το μήνα Νοέμβριο , αλλά δεν ξέρουν  αν θα τους καταβληθεί επίσης  ο μισθός Δεκεμβρίου και ο 13ος  μισθός.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button