Αθλητικά

Αντίδραση Σαββίδη για Ιακώβειο

Δήλωση Χρύσανθου Σαββίδη, μέλους του εκτελεστικού γραφείου του ΔΗΚΟ

Με μεγάλη θλίψη διαπιστώνω ότι ο παραγκωνισμός της επαρχίας Πάφου επεκτείνεται και στα αθλητικά δρώμενα. Εδώ και δέκα ολόκληρα χρόνια ζητάμε την αναβάθμιση του Ιακώβειου σταδίου και δυστυχώς ακόμη περιμένουμε.

Σήμερα, πληροφορηθήκαμε ότι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού (ΚΟΑ) ανακοίνωσε την έναρξη προσφορών για την αναβάθμιση του Τσίρειου σταδίου, η οποία υπολογίζεται να ανέλθει στα τρία εκατομμύρια ευρώ. Εάν ο πρόεδρος του ΚΟΑ, κύριος Μιχαηλίδης, θεωρεί ότι εμείς οι παφίτες είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας και ότι θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η απαξιωτική συμπεριφορά προς τον κόσμο και τη νεολαία της Πάφου, να το ξεχάσει.

Τον προκαλούμε όπως μας απαριθμήσει έστω και ένα έργο αθλητικής υποδομής που κατασκευάστηκε στην Πάφο κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Τέλος, τον καλώ έστω και την υστάτη, να κάνει δεύτερες σκέψεις και να προχωρήσει άμεσα στην αναβάθμιση του ιστορικού Ιακώβειου σταδίου, το οποίο θα βοηθήσει την πόλη της Πάφου, τόσο σε αθλητικές, πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close