Αθλητικά

Αντίδραση Κοροίβου

Την αγανάκτηση του εκφράζει ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Κοροίβου Δήμος Καλλινίκου  για την κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο Στέλιος Κυριακίδης.  

Ο κ. Καλλινίκου σε δηλώσεις του ανέφερε πως για  το ταρτάν στο γήπεδο Στέλιος Κυριακίδης θα πρέπει να υλοποιηθεί η κυβερνητική απόφαση που έχει παρθεί πριν τέσσερις μήνες.  

Εάν δοθεί τελικά το γήπεδο Στέλιος Κυριακίδης στις ποδοσφαιρικές ομάδες είπε ο κ. Καλλινίκου τότε “απαιτούμε άμεσα όπως το γήπεδο της Γεροσκήπου αναβαθμιστεί σε επίπεδο που θα μπορούν να εξάγονται αγώνες αλλά και οι καθημερινές προπονήσεις των αθλητών”.  

Πρόσθεσε ωστόσο, πως επειδή το γήπεδο της Γεροσκήπου ανήκει εξ ολοκλήρου στον Δήμο θα πρέπει να υπογραφούν συμβόλαια για να μπορούν οι αθλητές να προπονούνται απρόσκοπτα καθημερινά. Περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις του ΚΟΑ και της κυβέρνησης, είπε ο  πρόεδρος του ΓΣ Κόροιβος και ανάλογα θα πράξουν σαν Σύλλογος.  

Ο κ. Καλλινίκου σημείωσε πως είναι απαράδεκτο αθλητές που προπονούνται στο άθλημα της σφυροβολίας να προνούνται σε κατεστραμμένο κλοβό . Ενδεικτικά αναφέρθηκε και  στον αθλητή Ιωσήφ Κεσίδη αθλητή του ΓΣ Κόροιβου  που αγωνίζεται στον τελικό της σφυροβολίας στο παγκόσμιο Κ 20 στην Κολομβία με εξαιρετικές επιδόσεις και που δυστυχώς προπονείτο σε άθλιο κλοβό.  

Είπε ακόμη πως ο αθλητής Ιωσήφ Κεσίδης είναι  επτά χρόνια αθλητής του ΓΣ Κόροιβου.  

Κάλεσε επίσης τους αρμόδιους να μην σκοτώνουν τα όνειρα των αθλητών μας και όπως προχωρήσουν τάχιστα στην αντικατάσταση του ταρτάν και του αθλητικού υλικού. Αναμένουμε τις τελικές αποφάσεις και θα πράξουμε ανάλογα, κατέληξε.  

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button