Επικαιρότητα

Αντέδρασαν οι οργανωμένοι γονείς για τα face news

Η  Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Πάφου καταδικάζει την βιασύνη ορισμένων ΜΜΕ να εξαξουν λανθασμένα συμπεράσματα σε σχέση με λιποθυμία μαθήτριας στην Πάφο.

Σε ανακοίνωση της η ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Πάφου διαπιστώνει με λύπη, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της , ότι ορισμένοι δημοσιογράφοι επικεντρώνονται περισσότερο σε ιστορίες που εντυπωσιάζουν και λιγότερο σε ουσιαστικά θέματα από την καθημερινότητα των παιδιών.

Δεν επιδεικνύουν , αναφέρεται στην ανακοίνωση, κανέναν σεβασμό στην προσωπικότητα των νεαρών αυτών προσωπικοτήτων και προβάλλουν μη διασταυρωμένες και εξακριβωμένες πληροφορίες ως αληθείς, καταστρατηγώντας την κοινή γνώμη, εκθέτοντας παιδιά, ευαίσθητες ψυχές.

Η κατάφορη αυτή αδικία που συντελείται εις βάρος της νεαρής μαθήτριας υποχρεώνει , τους γονείς, να αντιδράσουν  και να καταγγείλουν το γεγονός στην Ένωση Συντακτών και στην Επίτροπο Προστασίας του Παιδιού, σημειώνουν.

«Με τον τρόπο αυτό, ίσως, επιτύχουμε να διδάξουμε σε αυτούς τους δημοσιογράφους το χρέος και το καθήκον που έχουν απέναντι στους ανήλικους πολίτες της κοινωνίας μας, στους οποίους οφείλουν να στέκονται αρωγοί και συνοδοιπόροι στην ομαλή ένταξη τους στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και όχι πολέμιοί τους με μοναδικό σκοπό την περιθωριοποίησή τους, την αποξένωση και απομόνωσή τους».

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button