Υγεία

Ανοιχτή Διαδικτυακή Συζήτηση για την Ενδομητρίωση

Η σωστή ενημέρωση αποτελεί τον βασικότερο παράγοντα για έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα του Endomarch Cyprus διοργανώνει και φέτος Ανοιχτή Διαδικτυακή Συζήτηση, με στόχο τη διαφώτιση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την πάθηση, η οποία ταλαιπωρεί εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Στη διάρκεια της Διαδικτυακής Συζήτησης “Let’s Talk About It” που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, από τις 18:00 μέχρι τις 19:30, ο Προέδρος του Endomarch Cyprus Δρ Ανδρέας Σταυρούλης, Γυναικολόγος και Ιδρυτής του Endometriosis & Fertility Center Cyprus του American Medical Center, θα αναφερθεί στα αίτια και τις επιπλοκές της ενδομητρίωσης, καθώς και στις σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης της πάθησης. Παράλληλα, ο Δρ Σταυρούλης θα απαντήσει σε ερωτήματα και προβληματισμούς γυναικών που θα παρακολουθήσουν την online εκδήλωση.

Στη συζήτηση θα συμμετέχει και η Λύσια Δημητρίου, Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια σε θέματα νευροαπεικόνισης και ανάλυσης δεδομένων πόνου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Παρακολουθείστε τη διαδικτυακή εκδήλωση, υποβάλετε ερωτήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας, κάνοντας κλικ στο link: https://us06web.zoom.us/j/86553491083

“Let’s Talk About It”: Τετάρτη 20 Μαρτίου από τις 18:00 μέχρι τις 19:30.

Συνδεθείτε στην Εκστρατεία @endomarch_cyprus, ενημερωθείτε για τις πρωτοβουλίες της ομάδας του Endomarch Cyprus και μάθετε όλα όσα δεν γνωρίζετε για τη γυναικολογική πάθηση που ταλαιπωρεί 200 εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο και 1 στις 10 γυναίκες στην Κύπρο:

Web: www.endomarchcyprus.com | Social: Facebook, Instagram

Η Εκστρατεία Endomarch Cyprus πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία και πολύτιμη αρωγή των: Sebastian James Foundation, Endometriosis and Fertility Center Cyprus, American Medical Center, Pharmabelle, iClinic, Lifeline, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Στηρίζουν: Akeso Fertility Center, Dr. Pavlos Constantinou Histopathology and Cytology Laboratory Services, PATH – LAB Κλινικά Εργαστήρια Θεοχαρίδη, Pregnacare Vitabiotics, EVEXIA Cyprus Traditional Dairy Products, Medicover Genetics, Varnavas Hadjipanayis Ltd, Delobris Pharmaceuticals, Biomedical Laboratories LAOS, Baker Tilly Cyprus, Mundipharma, A. Constantinides Pharmaceuticals, Potamitis Medicare, Mustela, NUK, Louanfarm Trading Ltd, Fertilland Pharma, Renaissance Cryo-Preservation & Health Care Ltd, NovaGem, S. Stylianou Medisupplies, Jango Fashions.

Τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και την υλοποίηση των δράσεων της Εκστρατείας αναλαμβάνει η Avaton Communications – PR, DIGITAL & CREATIVE Agency.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button