Επικαιρότητα

Ανθρώπινο δράμα με μητέρα που δεν μπορεί να έχει τα παιδιά της

Άλλο ένα ανθρώπινο δράμα βρίσκεται πίσω από την άρνηση μιας μητέρας να αποδεχτεί ότι τα δίδυμα παιδιά της δεν μπορεί να διαμένουν μαζί της.

Η γυναίκα ηλικίας 54 χρόνων αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και το δικαστήριο έχει παραχωρήσει την κηδεμονία των οκτάχρονων παιδιών στο επαρχιακό γραφείο ευημερίας.

Για την  διαζευγμένη μητέρα ωστόσο παρά τα προβλήματα της το μητρικό ένστικτο εξακολουθεί να είναι ισχυρό και κατά καιρούς προσπαθεί να έχει κοντά της τα παιδιά της.

Το τελευταίο διάστημα έχει συμβεί δυο φορές, παραμονές των Χριστουγέννων και την περασμένη Παρασκευή. Την περίοδο των Χριστουγέννων τα παιδιά εντοπίστηκαν και επέστρεψαν στην παιδική στέγη όπου διαμένουν.

Την περασμένη Παρασκευή ο πατέρας τους τα παρέλαβε από το σχολείο αλλά αντί να τα μεταφέρει στην παιδική στέγη τα παρέδωσε στην μητέρα τους και εκτοτε λειτουργοί του γραφείου ευημερίας τα αναζητούσαν μέχρι σήμερα το μεσημέρι που εντοπίστηκαν σε κατοικία στην συνοικία του Μουταλου με την μητέρα τους εναντίον της οποίας εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για την παρακοή του διατάγματος κηδεμονίας  αλλά και  διάταγμα υποχρεωτικής εξέτασης από κυβερνητικό ψυχίατρο.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button