Επικαιρότητα

Αναμένονται αποφάσεις για γήπεδα Πάφου

Έπειτα από την πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Βουλευτής και Αντιπρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ., κ. Χρύσανθος Σαββίδης με τον νέο Πρόεδρο του Κ.Ο.Α., κ. Γιάννη Ιωάννου, πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη επίσκεψη του Προέδρου του Κ.Ο.Α. σε όλες τις αθλητικές υποδομές της Πάφου και της Γεροσκήπου.

Τον κύριο Ιωάννου συνόδευσαν όλοι οι αρμόδιοι φορείς μεταξύ των οποίων οι Δήμαρχοι Πάφου και Γεροσκήπου, οι Βουλευτές, ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας και ο Πρόεδρος της Pafos FC.

Ο κ. Ιωάννου ξεναγήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου, στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο Γεροσκήπου, στο στάδιο Στέλιος Κυριακίδης και στο ιστορικό Ιακώβειο Στάδιο όπου είχε την ευκαιρία να αντικρίσει από κοντά τις απαράδεκτες συνθήκες στις οποίες βρίσκονται όλες οι προαναφερθείσες αθλητικές εγκαταστάσεις της Πάφου. Παράλληλα, επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της Pafos FC το οποίο είναι ένα πραγματικό στολίδι, ευρωπαϊκών προδιαγραφών που θα ζήλευαν ακόμα και μεγάλες ομάδες του εξωτερικού.

Στη συνέχεια κατατέθηκε η πρόταση της Pafos FC και η πρόθεση της ομάδας να συμβάλλει οικονομικά στην αναβάθμιση των εν λόγω υποδομών.

Ο κ. Ιωάννου αφού άκουσε προσεκτικά όλες τις απόψεις των εμπλεκομένων και έλαβε σοβαρά υπόψη τις θέσεις του ΓΣ Κόροιβος, τόνισε ότι ο Κ.Ο.Α. πρόσκειται θετικά στην αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της Πάφου και θα δρομολογήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες που χρειάζονται προκειμένου να προχωρήσουν οι αναπλάσεις. Αναμένουμε σύντομα τις αποφάσεις του Κ.Ο.Α.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button