Κύπρος

Ανακούφιση μαθητών για εξετάσεις

Την ανακούφισή της εκφράζει η ΠΣΕΜ για την απόφαση μη διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων Ιανουαρίου σε Λύκεια και Τεχνικές Σχολές και καλεί το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας όπως προχωρήσει σε αναδιαμόρφωση της ύλης. 
 
«Με ανακούφιση, είδαμε την αργοπορημένη ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, όπου αποφάσισε όπως δεν διεξαχθούν οι γραπτές εξετάσεις που προγραμματίζονταν στα Λύκεια και τις Τεχνικές Σχολές τον Ιανουάριο», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΣΕΜ. Έπραξε, προστίθεται, «το αυτονόητο, αυτό που ζητούσαμε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (ΟΕΛΜΕΚ, Γονείς και ΠΣΕΜ) εδώ και μήνες αλλά ο Υπουργός Παιδείας επέμενε στην άποψή του, μέχρι που αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να τις ακυρώσει».
 
Ως ΠΣΕΜ, ένεκα και της μη διεξαγωγής των εξετάσεων του Α’ Τετραμήνου, αλλά και των προβλημάτων που προκύπτουν με την διδακτέα ύλη και την τηλεκπαίδευση, συνεχίζει η ανακοίνωση, «θα επανέλθουμε στο επόμενο διάστημα με τις προτάσεις μας, όπως πράττουμε διαχρονικά».

Καλεί επίσης το ΥΠΠΑΝ «να προχωρήσει σε άμεση αναδιαμόρφωση της ύλης για όλες τις τάξεις Λυκείων και Τεχνικών Σχολών καθώς έχουν συσσωρευτεί ήδη αρκετά προβλήματα».

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button