Επικαιρότητα

Ανακοινώνονται η ποινή

Το μόνιμο κακουργιοδικείο Πάφου αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα το ύψος της ποινής που θα επιβάλει εναντίον 56χρονου εργολάβου ο οποίος βρέθηκε ένοχος σε  κατηγορίες απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία από γυναίκα κάτοικο Πάφου τον περασμένο Ιανουαριο  ο συγκεκριμένος εργολάβος μαζί   με άλλα δύο πρόσωπα της απέσπασαν το ποσό των 571.145 ευρώ με σκοπό να την βοηθήσουν να εγκριθεί η κατοικία της ως διατηρητέα και να τύχει αποζημίωσης για όσο ποσό χρειαζόταν για την ανακαίνιση της.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ουδέποτε υπεβλήθη αίτηση για κήρυξη της κατοικίας της ως διατηρητέας οικοδομής, ωστόσο πείσθηκε η γυναίκα να αναθέσει στον κατηγορούμενο την υλοποίηση οικοδομικών εργασιών ανακαίνισης της κατοικίας της.

Κατά την τελευταία δικάσιμο ο  συνήγορος υπεράσπισης του 56χρονου δικηγόρος Ανδρέας Καραμανής αγόρευσε για μετριασμό της ποινής  ενώ η κατηγορούσα αρχή που εκπροσωπείται από τον Δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου υπέδειξε ότι ο 56χρονος ενέχεται  και δύο άλλες υποθέσεις κλοπών σε άλλες επαρχίες που διαπράχθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button