Πάφος

Αναβολή εγκαινίων

Η υπουργός δικαιοσύνης και δημοσίας τάξεως Στέφη Δράκου ανέβαλε τα εγκαίνια του νέου αστυνομικού σταθμού στο Στρουμπί που είχαν προγραμματισθεί για αύριο συνέπεια των καιρικών συνθήκων. Το νέο κτήριο που ολοκληρώθηκε τον προηγούμενο μήνα ξεκίνησε να κατασκευάζεται τον Απρίλιο του 2020.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, η ανέγερση του σταθμού έγινε στον χώρο που υπήρχε το παλιό κτίριο του αστυνομικού σταθμού Στρουμπιού.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως ο σταθμός θα καλύπτει τις κοινότητες Τσάδας, Καλλέπειας, Λετύμπου, Ψάθι, Πολέμι, Γιόλου, Άγιο Δημητριανό, Σίμου, Λάσα και Δρύμου.

Το εμβαδόν του σταθμού Στρουμπιού ανέρχεται στα 400 τ.μ. Διαθέτει ένα κελί κράτησης κρατουμένου, όχι για περισσότερες από 24 ώρες, γραφεία για το προσωπικό, χώρο υποδοχής, κουζίνα, χώρους υγιεινής, αποθήκη τεκμηρίων και χώρους στάθμευσης, καθώς και αποθήκες οπλισμού.

Ο Μαρίνος Κώστα, Επιθεωρητής εργοταξίου του Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Έργων Πάφου, ανέφερε πως ο αστυνομικός σταθμός Στρουμπιού ολοκληρώθηκε και η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην αποπεράτωση των εργασιών οφειλόταν στην πανδημία και στις καιρικές συνθήκες του προηγούμενου χρόνου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button