Επικαιρότητα

Αναβολή για την βόμβα στο όχημα της μητέρας του δημάρχου

Αναβολή πήρε εκ νέου σήμερα η υπόθεση τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στο όχημα της μητέρας του Δημάρχου Πάφου , Φαίδωνα Φαίδωνος, λόγω φόρτου εργασίας του κακουργιοδικείου που εκδικάζει την υπόθεση.

Ο 26χρονος ύποπτος προσήχθει ενώπιον του κακουργιοδικείου σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες και συγκεκριμένα για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο όχημα της μητέρας του Δημάρχου Πάφου, ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017.

Ο 26χρονος  υπέβαλε αίτημα για νομική αρωγή που  έγινε αποδεκτό από το Δικαστήριο και την εκπροσώπηση του ανέλαβε ο Δικηγόρος Κώστας Σιαηλής.  Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση  για τις 25.11.2019 στις 09:00 το πρωί και διέταξε όπως ο 26χρονος αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους  και να περιοριστεί με τους ίδιους όρους.

Η σύλληψη του 26χρονου έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση που διενήργησε η Αστυνομία Πάφου για πάταξη του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος. Τον 26χρονο κατονόμασε άλλο πρόσωπο που τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις ναρκωτικών.  Αρχικά συνελήφθησαν τρία πρόσωπα  ωστόσο εναντίον των δύο δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία και απολύθηκαν.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button
Close