Αθλητικά

Αναβλήθηκε ο αγώνας του ΚΟΡΑΝΤΙΝΑ- ΠΑΦΙΑΚΟΣ

H καθυστέρηση στην άφιξη της αποστολής της Εθνικής U17 Γυναικών στην Κύπρο από την Κροατία και η παραμονή λόγω ομίχλης στο Βελιγράδι επηρεάζει και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Α Γυναικών.
Σύμφωνα με την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΚΟΠΕ) η άφιξη της αποστολής είναι ορισμένη την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 στις 23:55. Ως εκ τούτου, ο αγώνας Απόλλων –  Παφιακός για την 10η αγωνιστική που ήταν ορισμένος την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 στις 20:00 στο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» αναβάλλεται.

Στην αποστολή της Εθνικής συμμετέχουν οι διεθνείς πετοσφαιρίστριες της Λεμεσιανής ομάδας Αικατερίνη Κέστα, Ν. Simanowski και N. Λεύκιου. Ο αγώνας θα οριστεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Σύμφωνα με την ΚΟΠΕ ο αγώνας ΑΠΟΚ – Ανόρθωση Πετόσφαιρα για τον Β Όμιλο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των αγώνων της Τετάρτης για το πρωτάθλημα Β Κατηγορίας Γυναικών.

Οι δυο ομάδες διεκδικούν τη δεύτερη θέση και θα παλέψουν με πείσμα για τη νίκη. Ο αγώνας στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου θα αρχίσει στις 19:45.

Σε αγώνα του Α Ομίλου η Ε.Ν.Α.ΑΘ. θα αντιμετωπίσει στις 20:00 στην έδρα της τον Μαραθώνα Κ.Β.

Για τον Β Όμιλο ο Άρης Πολεμίου φιλοξενεί την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στις 20:00 τον Πανιδαλιακό.  Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 η πρωτοπόρος  Νέα Σαλαμίνα φιλοξενεί στο Γυμνάσιο Αγ. Νεοφύτου στις 20:00 τον Ροτσίδη Μ. και θέλει νίκη για να εδραιωθεί στην πρωτιά.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close