Επικαιρότητα

Αναβλήθηκε η υπόθεση για απόπειρα στο Ψάθι

Υπό κράτηση παραμένει  ο 34χρονος κατηγορούμενος για την απόπειρα φόνου στο Ψάθι μέχρι την 19η Φεβρουαρίου που ορίστηκε η επόμενη δικάσιμος.

Το Κακουργιοδικείο Πάφου στην σημερινή δικάσιμο ενέκρινε το αίτημα της συνηγόρου υπεράσπισης του 34χρονου κατηγορούμενου,  Άρτεμις Σαββίδου, η οποία ζήτησε χρόνο για να μελετήσει νέο μαρτυρικό υλικό.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για σκοπούς ακρόασης την 19η Φεβρουαρίου του 2024 στις 09:30 το πρωί και διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση.

Σημειώνεται πως το Κακουργιοδικείο Πάφου, δέχθηκε την επιχειρηματολογία της Κατηγορούσας Αρχής, η οποία εκπροσωπείται από τον Δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου και ενέκρινε το αίτημά της για να παραμείνει υπό κράτηση ο 34χρονος ύποπτος στη βάση του κινδύνου φυγοδικίας και στην πιθανότητα διάπραξης άλλων αδικημάτων αν αφεθεί ελεύθερος.

Η υπεράσπιση, είχε ζητήσει όπως ο πελάτης της αφεθεί ελεύθερος με όρους.

Ο 34χρονος, ο οποίος είναι ύποπτος στην υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου σε κοινότητα της Πάφου εναντίον 31χρονου, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό έξω από την οικία του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, δεν παραδέχεται τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 34χρονος, κάτοικος χωριού της επαρχίας Πάφου, είναι αυτά της απόπειρας φόνου και της παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, καθώς και εκρηκτικών υλών.

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button