Επικαιρότητα

Ανέσεις στο ΚΕΝ Πάφου

Άρχισε χθες και ολοκληρώνεται την Παρασκευή η κατάταξη των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2019 ΕΣΣΟ της Ε.Φ. Το pafoslive κατέγραψε την διαδικασία αλλά και τις εγκαταστάσεις στο μεγαλύτερο κέντρο εκπαίδευσης, στην Αναριτα.

Με λίγο άγχος για το άγνωστο αλλά και με τόλμη και υπερηφάνεια που έφτασε η στιγμή να υπηρετήσουν την πατρίδα νεοσύλλεκτοι εθνοφρουροί περνούν την πύλη του ΚΕΝ Πάφου στην Αναριτα. Αισθάνονται ότι είναι η στιγμή να εκπληρώσουν το καθήκον τους προς την πατρίδα και δηλώνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν σε οτιδήποτε τους ζητηθεί.

Ιδιαίτερα καλές χαρακτηρίζονται οι συνθήκες των νεοσυλλέκτων σε όλα τα κέντρα εκπαίδευσης της εθνικής φρουράς. Ο διοικητής του κέντρου αντισυνταγματάρχης Κυριάκος Κυριάκου κάλεσε τους νεοσύλλεκτους να νιώσουν άνετα και να εμπιστευθούν τους διοικητές και εκπαιδευτές τους. Είπε ότι το κέντρο παρέχει στους νεοσύλλεκτους οτιδήποτε χρειαστούν και τους βοηθά να εγκλιματισθούν στην Ε.Φ.

Τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί σύγχρονες εγκαταστάσεις που βοηθούν τους νεοσύλλεκτους να  ενσωματωθούν πιο εύκολα και να επικεντρωθούν στην εκπαίδευση.

Ο σεφ  του στρατοπέδου Ανδρέας Αναστασίου δήλωσε ότι ακολουθείται εβδομαδιαίο πρόγραμμα για την σίτιση των νεοσυλλέκτων, το οποίο περιλαμβάνει όλων των ειδών κρεατικων, όσπρια, ζυμαρικά φρούτα και λαχανικά. Καθημερινά προσφέρονται τέσσερα διαφορετικά γεύματα που καλύπτει πλήρως τις διατροφικές ανάγκες των νεοσυλλέκτων.

Το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο οι νεοσύλλεκτοι θα έχουν την πρώτη τους έξοδο ενώ λίγες μέρες αργότερα θα ακολουθήσει η ορκωμοσία.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button