Αθλητικά

Ανέβηκε στο βάθρο ο Παναγιώτης Αντωνίου

Ακάθεκτος συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Τρίαθλο ο συμπολίτης πρωταθλητής μας Παναγιώτης Αντωνίου.

Σε αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2019 που έγινε στο Αμβούργο της Γερμανίας ο πρωταθλητής μας κατέκτησε την δεύτερη θέση τιμώντας τα χρώματα της Εθνικής Κύπρου. Ήταν επίσης πρώτος στην κατηγορία από 20 μέχρι 30 ετών, σημειώνοντας χρόνο 2 ώρες, 6 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα!

Σε δηλώσεις του ο συμπολίτης πρωταθλητής  ανάφερε: «Ήταν μια πολύ μεγάλη στιγμή για μένα και η μεγαλύτερη για την Κύπρο μας στο αγώνισμα του τριάθλου.

Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να κάνω περήφανη την Κύπρο μας στοχεύοντας σε ακόμη μεγαλύτερες προσωπικές διακρίσεις. Ευχαριστώ την οικογένεια μου η οποία μέσα από στερήσεις προσπαθεί να μου παρέχει όλα τα εφόδια για να κάνω αυτό που αγαπώ και για να δουλεύω απρόσκοπτα για να πετύχω τα όνειρά μου.

Ευχαριστώ επίσης τον χορηγό μου κ. Δημήτρη Πεττεμερίδη, ιδιοκτήτη του AWOL ADVENTURE για την σημαντική του βοήθεια. Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο μου Στέλιο Χριστοφή για την στήριξη που μου παρέχει ηθικά και υλικά, χωρίς τον Στέλιο δύσκολα θα ξεκινούσα και δημόσια τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα έχει κάνει για μένα.»

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Close
Back to top button
Close