Πάφος

Ανάπτυξη ορεινών κοινοτήτων Πάφου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020 στα Γραφεία του Επιτρόπου στο χωριό Τριμίκλινη συνάντηση μεταξύ του Προέδρου και του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΕΤΑΠ Πάφου και του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, κου Κώστα Χαμπιαούρη, παρουσία του Πρόεδρου της ΕΤΑΠ Λεμεσού.

Μέσα από μια διεξοδική αλλά παραγωγική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων καταγράφηκαν πολύ ενδιαφέρουσες και σημαντικές απόψεις οι οποίες με την στενή συνεργασία των εμπλεκομένων θα μπορέσουν να μετουσιωθούν σε υλοποιήσιμα σχέδια δράσης.

Ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων ενημέρωσε σχετικά για τον ρόλο του, την Εθνική Στρατηγική Ανάπτυξης που ετοιμάστηκε αρχικά για τις κοινότητες Τροόδους (Ε.Σ.Α.Ο.Κ.) καθώς και για τις δράσεις που προγραμματίζονται.

Η ΕΤΑΠ Πάφου έθεσε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της για τον μαρασμό και την φθίνουσα πορεία που καταγραφεί η Ύπαιθρος της Πάφου και των υπόλοιπων επαρχιών. Εξέφρασε την ανάγκη για άμεση υλοποίηση της επέκτασης της Ε.Σ.Α.Ο.Κ. και στην επαρχία Πάφου το συντομότερο.

Τα δύο μέρη συμφώνησαν να ενώσουν δυνάμεις ενώ η ΕΤΑΠ Πάφου διαβεβαίωσε για την στήριξη της και την διάθεση για σκληρή και συλλογική δουλειά.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button