Περιβάλλον

Αλλάζει ο καιρός

Σήμερα το απόγευμα ο καιρός θα είναι τοπικά παροδικά συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση. Αργότερα πιθανό να σχηματιστεί και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα θα φέρουν λίγες μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Το Σάββατο, νεφώσεις από τα δυτικά δυνατό να φέρουν τοπικές ελαφρές βροχές. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια, κανονικά για την εποχή επίπεδα την Πέμπτη και την Παρασκευή ενώ το Σάββατο θα σημειώσει μικρή πτώση. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button