Επικαιρότητα

Ακόμη και χωρίς νησίδα

Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο η υπουργός μεταφορών Βασιλική Αναστασιάδη για ανακατασκευή της λεωφόρου Ελλάδος χωρίς την διαχωριστική νησίδα.

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Λευκωσία, με πρωτοβουλία του ΕΒΕ Πάφου, παρέστησαν ο δήμαρχος Πάφου, οι βουλευτές της επαρχίας, ο πρόεδρος του ΕΒΕ, ο πρόεδρος της Σ.Ε.Λ.Ε. αλλά και εκπρόσωποι όλων των κυβερνητικών τμημάτων που εμπλέκονται. Οι τέσσερεις βουλευτές της επαρχίας αλλά και ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής για την λεωφόρο Ελλάδος Χρύσανθος Σαββίδης αξίωσαν την βελτίωση της λεωφόρου χωρίς την διαχωριστική νησίδα με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Ανδρέα Δημητριάδη να προσπαθεί να γεφυρώσει την διαφορά .

Ο κ. Δημητριάδης εισηγήθηκε συγκεκριμένα όπως ληφθεί πρόνοια για την νησίδα αλλά να μην κατασκευασθεί τώρα, αλλά στο μέλλον.  Οι εκπρόσωποι των κυβερνητικών τμημάτων και ο δήμος εμμένουν στην θέση τους για την νησίδα αν και ο δήμαρχος Πάφου επεσήμανε ότι σε ένα σημείο που η νησίδα είναι συνεχόμενη για 400 σχεδόν μέτρα θα μπορούσε να διακόπτεται για να επιτρέπονται δεξιόστροφες κινήσεις των οχημάτων. Η υπουργός μεταφορών δεσμεύτηκε ότι μέχρι τον Ιανουάριο θα υπάρξει κατάληξη για τα δυο σενάρια που υπάρχουν.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button