Επικαιρότητα

Αγοράζουν ναρκωτικά από την Πάφο

Άλλο ένα νεαρό 22 ετών από την Λάρνακα  συνέλαβε χθες η αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση εντοπισμού πέραν των δύο κιλών κάνναβης τον περασμένο Δεκέμβριο στην Πάφο. Εναντίον του προέκυψε επιστημονική μαρτυρία που τον συνδέει με την υπόθεση αυτή για την οποία έχει συλληφθεί άλλος ένας συνομήλικος του, επίσης από την Λάρνακα.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια σχετικής παρακολούθησης, μέλη της ΥΚΑΝ, εντόπισαν σε δρόμο της επαρχίας Πάφου δύο πρόσωπα τα οποία επέβαιναν σε αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα, να ασχολούνται με την παράδοση ενός πακέτου.  Μόλις οι δύο αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, άφησαν το πακέτο στο έδαφος και τράπηκαν σε φυγή.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα το όχημά του να  συγκρουστεί με όχημα της ΥΚΑΝ και ακολούθως να διαφύγει. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας, η οποία επίσης συγκρούστηκε με όχημα της Αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει πεζός, με αποτέλεσμα να ανακοπεί από τα μέλη της ΥΚΑΝ, που τον ακολούθησαν.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 23χρονο κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Εντός της μοτοσικλέτας του εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 19 γραμμαρίων.

Από τη σκηνή παραλήφθηκε και το πακέτο, που επιχείρησαν οι δύο άνδρες να ανταλλάξουν, μέσα στο οποίο εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους δύο κιλών περίπου.

Εναντίον του 23χρονου καταχωρίσθηκε υπόθεση  ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει και για τον 22χρονο.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button