Επικαιρότητα

Αίμα της Πετρουνας σε κλουβί των σκυλιών

Ο καθηγητής στο ινστιτούτο γενετικής και νευρολογίας Μάριος Καριολου ήταν ο μάρτυρας κατηγορίας που κάλεσε η κατηγορούσα αρχή στην σημερινή δικάσιμο της υπόθεσης της θανάτωσης της Βουλγάρας εργάτριας τον περασμένο Φεβρουάριο σε περιοχή της Γεροσκηπου.

Ο κ.Καριολου ετοίμασε 16σελιδη  έκθεση πραγματογνωμοσύνης την οποία κατέθεσε στο δικαστήριο. Ένα από τα βασικότερα ευρήματα του είναι ότι σε κομμάτι ξύλου -πλακαζ εντός του κλουβιού που φυλάσσονταν τα σκυλιά του 27χρονου κατηγορούμενου εντοπίσθηκε ανθρώπινο αίμα το οποίο τακτοποιήθηκε στο εργαστήριο ότι ανήκει στην θανούσα. Στο ίδιο κομμάτι ξύλου εντοπίσθηκε ωστόσο και γενετικό υλικό που ανήκει στον κατηγορούμενο και ο συνήγορος του υπέβαλε την θέση ότι πιθανόν το αίμα της θανούσας να μεταφέρθηκε από τον 27χρονο στο κλουβί αφού είχε έρθει σε επαφή μαζί της.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος είναι το πρόσωπο που εντόπισε την 46χρονη Βουλγάρα και κάλεσε το ασθενοφόρο ενώ βοήθησε τους διασώστες να την μεταφέρουν στο ασθενοφόρο. Ο εμπειρογνώμονας δεν απέκλεισε το σενάριο αυτό αλλά ούτε και το σενάριο το σκυλί να μετέφερε το αίμα στο κλουβί του με την μουσούδα του που ήταν γεμάτη με αίματα μετά από την επίθεση.

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button