Επικαιρότητα

Ίσως η καλύτερη παραλία της Πάφου

Ο φυσικός κόλπος των Κοραλιων και η παραλία της Μαας, όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι Πεγειωτες, εξακολουθεί να αποτελεί την καλύτερη ίσως παραλία της επαρχίας Πάφου με διαφορά.

Η χρυσή λεπτή άμμος αλλά και ο φυσικός κόλπος που την προστατεύει σε συνδυασμό με το πράσινο της περιοχής την κάνουν να ξεχωρίζει. Μαζί βέβαια και με την καθαριότητα για την οποία συνέβαλε καθοριστικά και το κέντρο μελετών ΑΚΤΗ.

Εθελοντές του  ΜΚΟ ΑΚΤΗ  σε συνεργασία με τον Δήμο Πέγειας καθάρισαν τρείς φορές την συγκεκριμένη παραλία, όπως μας θυμίζει η ακτιβίστρια Άννα Τσελεπου η οποία χαίρεται και αυτή μαζί με χιλιάδες άλλους λουόμενους την μοναδική αυτή παραλία της επαρχίας.

Η Αννα Τσελεπου συγχαίρει τον δήμο, και ιδιαίτερα τον δήμαρχο Μαρίνο Λάμπρου για τις υποδομές της παραλίας αλλά και για τις υπόλοιπες διευκολύνσεις προς τους λουόμενους όπως τα τασάκια για τα αποτσίγαρα, τα  καλάθια για ανακύκλωση, την εύκολη πρόσβαση για αναπήρους μαζί με καροτσάκι, ελεύθερος απαιτούμενος χώρος για χρήση από ανθρώπους που δεν θέλουν να νοικιάσουν ομπρέλα και κρεβατάκι, αναψυκτήριο, ασφάλεια με εκπαιδευμένους ναυαγοσώστες  «και πάνω απ’ όλα πεντακάθαρα νερά.»

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close