Αθλητικά

Ήταν τελικά στημένο;

Τη διεξαγωγή έρευνας για το κατά πόσον ο αγώνας Ομόνοιας – Δόξας για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta έτυχε χειραγώγησης, αποφάσισε να διεξάγει η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.
 
Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Επιτροπής, παρέλαβε χθες το βράδυ επιστολή από το σωματείο Δόξα ΘΟΙ Κατωκοπιάς, με την οποία προβάλλεται ισχυρισμός ότι ο αγώνας Ομόνοιας – Δόξας που διεξήχθη στο ΓΣΠ στις 20 Σεπτεμβρίου, 2021, έτυχε χειραγώγησης.
 
Μελετώντας όλες τις σχετικές πληροφορίες, σημειώνεται στην ανακοίνωση, η Επιτροπή αποφάσισε τη διεξαγωγή έρευνας για τον εν λόγω αγώνα.

Επί του παρόντος, η Επιτροπή απέστειλε επιστολή προς το Σύνδεσμό της στην ΚΟΠ, ζητώντας τη διαφύλαξη όλου του οπτικοακουστικού υλικού του εν λόγω αγώνα. Στο εν λόγω αίτημα περιλαμβάνεται και η ενδοεπικοινωνία μεταξύ διαιτητών, παρατηρητή και χειριστών του VAR.

Καταληκτικά, σημειώνεται πως η διαδικασία, καθώς και οι λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα διεξαχθεί η έρευνα, θα αποφασιστούν στη Συνεδρία της Επιτροπής, τη Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021 και γι’ αυτές θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button