Επικαιρότητα

Ήξεραν λεπτομέρειες οι ληστές

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας με στόχο των εντοπισμό των δραστών της ληστείας με θύμα 63χρονη γυναίκα σε διαμέρισμα στο κέντρο της Πάφου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των ανακριτών του ΤΑΕ είναι ότι οι δράστες δεν έδρασαν τυχαία αλλά είχαν μελετήσει προηγουμένως και είχαν βρει λύσεις στα εμπόδια που θα αντιμετώπιζαν, όπως τον τρόπο να ανεβούν στον τέταρτο όροφο που είναι το διαμέρισμα και στο οποίο ανεβαίνει μόνο ο ανελκυστήρας αλλά για να τον χρησιμοποιήσει κάποιος χρειάζεται ειδικό κλειδί.

Συνεπώς, σημείωναν οι ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου , γνώριζαν με λεπτομέρεια και το περιεχόμενο του σπιτιού, τα χρυσαφικά και τα διαμάντια,  αλλά και το γεγονός ότι η 63χρονη αυτή την περίοδο διαμένει μόνη.

Μέλη της εγκληματολογικής υπηρεσίας του αρχηγείου αστυνομίας διενήργησαν χθες εξονυχιστικές έρευνες και έχουν συγκεντρώσει στοιχεία τα οποία ευελπιστούν ότι θα τους βοηθήσουν να φτάσουν κοντά στους δράστες οι οποίοι από τις εικόνες του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης φαίνονται να έδρασαν προσεκτικά έχοντας καλυμμένα τα χέρια και τα πρόσωπα τους.

Ο βοηθός αστυνομικός διευθυντής Πάφου Νίκος Τσαππης στάθηκε ιδιαίτερα στην βοήθεια που παρέχουν οι πολίτες στην αστυνομία στην εξιχνίαση σοβαρών εγκλημάτων τονίζοντας ότι και σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται και παλιν η βοήθεια του κοινού να είναι καθοριστικής σημασίας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button