Επικαιρότητα

Έχουν κατεύθυνση για ελλείπουσα

Τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων στο ινστιτούτο γενετικής και νευρολογίας αναμένουν στην αστυνομία για την ταυτοποίηση των οστών που έχουν εντοπισθεί χθες και προχθές σε αγροτική περιοχή του χωριού Αγία Μαρινούδα, λίγο έξω από την Γεροσκήπου.  

Οι έρευνες στην  περιοχή συνεχίζονται και σήμερα με στόχο τον εντοπισμό και των υπολοίπων οστών που εκτιμάται ότι έχουν διασπαρεί στην περιοχή από ζώα ή και αρπακτικά πτηνά.  Εκτός από τα οστά εντοπίσθηκαν γυναικεία ρούχα, μια ασημένια καδένα με ένα κόσμημα σε σχήμα καρδιάς ενώ με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις των ειδικών το κρανίο και τα οστά που έχουν βρεθεί ανήκουν σε άτομο ηλικίας  κοντά στα πενήντα χρόνια.  Πέραν από το μενταγιόν και τα ρούχα ένα άλλο στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στην αναγνώριση είναι τρία σφραγισμένα δόντια που  βρέθηκαν στο κρανίο.

Η αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων ενώ παράλληλα ερευνώνται όλες οι περιπτώσεις ελλειπουσών που έχουν καταγγελθεί τα τελευταία δέκα χρόνια, κυρίως στην επαρχία Πάφου. Οι έρευνες επικεντρώνονται κυρίως σε δυο σχετικά πρόσφατες υποθέσεις αλλοδαπών γυναικών με ιατρικό ιστορικό άνοιας που έχουν εξαφανισθεί.  

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button