Επικαιρότητα

Έφταιγε τελικά η μάσκα;

Λιποθυμικό επεισόδιο σε γυμνάσιο της Πάφου συνδέθηκε  από τους γονείς 13χρονης μαθήτριας με την πολύωρη χρήση μάσκας.

Απορρίπτουν τον ισχυρισμό  εκπρόσωποι των υπουργείων Παιδείας και Υγείας.  Μαθήτρια της δευτέρας τάξης του Γυμνασίου Αποστόλου Παύλου  λιποθύμησε λίγα λεπτά μετά που βγήκε από την αίθουσα διδασκαλίας.

Η μητέρα της υποστηρίζει ότι το κορίτσι ένιωσε έντονη δυσφορία κατά την ώρα του μαθήματος και ζήτησε μάλιστα να αφαιρέσει την μάσκα κάτι που δεν της επιτράπηκε, όπως υποστήριξε. Μόλις βγήκε από την αίθουσα λιποθύμησε στην αυλή την ώρα του διαλείμματος. Το κοριτσάκι για κάποιο διάστημα παρουσίαζε και απώλεια μνήμης.

Οι τραυματισμοί άλλων δυο μαθητών,  δυο αγοριών σε γυμνάσιο και δημοτικό της πόλης της Πάφου,  συνδέθηκαν αρχικά  με λιποθυμικά επεισόδια για να ξεκαθαρίσει αργότερα ότι είχαν τραυματισθεί στην διάρκεια διαλείμματος,  ο ένας τρέχοντας στο γήπεδο και ο δεύτερος πέφτοντας από την σκάλα , χωρίς να φέρει κανένας από τους δυο  μάσκα.

Η επαρχιακή επιθεωρήτρια Πάφου μέσης εκπαίδευσης, Ζωή Πολυδώρου αλλά και ο  διευθυντής του νοσοκομείου Πάφου Σπύρος Γεωργίου διαβεβαίωσαν ότι  τα περιστατικά δεν συνδέονται  με τη χρήση μάσκας. Το κοριτσάκι κρατήθηκε προληπτικά για νοσηλεία στο νοσοκομείο Πάφου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button