Επικαιρότητα

Έφεραν αποτέλεσμα οι παρεμβάσεις Κουννά

Οι παρεμβάσεις και οι συνεχείς οχλήσεις του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Κουνά για το γήπεδο της συνοικίας του Μουττάλου, από τα μέσα του 2021 έστελνε επιστολές,  έφεραν αποτελέσματα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες που αφορούν  τρείς διαγωνισμούς  με αντικείμενο τις εργασίες συντήρησης του Γηπέδου Μουττάλου. Το έργο ανέλαβε και χρηματοδοτεί εξ ολοκλήρου ο Δήμος Πάφου. Οι εργασίες συντήρησης περιλαμβάνουν σημαντικές βελτιώσεις σε διάφορα τμήματα του Γηπέδου, με στόχο τη βελτίωση της γενικής κατάστασης και του επιπέδου ασφάλειάς του.

Συγκεκριμένα περιλαμβάνεται η συντήρηση των τεσσάρων πυλώνων φωτισμού και η αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων στον κάθε ένα. Οι εργασίες περιλαμβάνουν νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση και μελέτες   για επίτευξη των ελάχιστων τεχνικών προδιαγραφών. Στις εργασίες περιλαμβάνεται επίσης η συντήρηση των τριών προκατασκευασμένων κτιρίων που βρίσκονται εντός του Γηπέδου Μουττάλου.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν αφαίρεση και τοποθέτηση συστήματος νέας υγρομόνωσης σε οροφές τριών προκατασκευασμένων κτιρίων με ασφαλτική μεμβράνη, συντήρηση – χρωματισμό όλων των μεταλλικών επιφανειών, ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης όλων των τοίχων κ.ά. ενώ γίνεται  αντικατάσταση του  συνθετικού χλοοτάπητα και συντήρηση/αντικατάσταση του συστήματος άρδευσης περιλαμβανομένου και του συστήματος αποστράγγισης.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button