Επικαιρότητα

Έτοιμος ο Λιασίδης για ΔΗΣΥ Πάφου

Έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας ανανέωσης,  εκσυγχρονισμού και της ενότητας  του Δημοκρατικού Συναγερμού στην εκλογική περιφέρεια Πάφου εμφανίζεται ο κοινοτάρχης Χλώρακας Νικόλας Λιασίδης. Είναι έτοιμος να εξαγγείλει υποψηφιότητα για το αξίωμα του επαρχιακού γραμματέα του κόμματος. Αυτούσιο το μήνυμα του:

 

 

Φίλες και Φιλοι,

Στην εποχή που η σχέση εμπιστοσύνης της κοινωνίας με την πολιτική κλονίστηκε.

Στην εποχή που η σχέση της πολιτικής με τη νέα γενιά δοκιμάζεται.

Στην εποχή που τα προβλήματα του τόπου χρειάζονται δραστικές λύσεις και εφαρμοσμένες πολιτικές.

Σε αυτή την εποχή ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι η πολιτική δύναμη που μπορει να εγγυηθεί το μέλλον του τόπου.

Με κριτική ματιά στο παρελθόν και την ιστορική πορεία του ΔΗΣΥ απο το 1976, αφήνοντας πίσω τα λάθη και ότι μας πλήγωσε, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Η ενότητα, οι ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις και τοποθετήσεις, η αμφίδρομη επικοινωνία ηγεσίας και βάσης του Κόμματος, η ανανέωση των δομών του ΔΗΣΥ με νέους ανθρώπους, η προσέλκυση νέων στελεχών απο τη ΝΕΔΗΣΥ,την ΟΝΕ και την ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ και τέλος η περίοδος μετεξέλιξης που διανύουμε στον ΔΗΣΥ θα δημιουργήσει τις συνθήκες για να εξέλθει ο Δησυ πιο δυνατός και ενωμένος στις Τοπικές εκλογές και Ευρωεκλογές του Μαΐου του 2024.

Εμείς οι νέοι θα είμαστε δίπλα στο κάθε μέλος του Δημοκρατικού Συναγερμού για να ακούσουμε πάνω από όλα τις ανησυχίες τους και να συμβάλουμε στην επίλυση προβλημάτων που αφορούν την κοινωνία μας, να ακούσουμε τα προβλήματα των πολλών και όχι των λίγων. Είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε ειλικρινά και τίμια,χ ωρίς να έχουμε προσωπικές ατζέντες και χωρίς να φοβόμαστε να προτείνουμε λύσεις για τα προβλήματα.

Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε συλλογικά και όχι ατομικά, ούτε αρχηγικά.

Τις τελευταίες μέρες βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με τη βάση,τα μέλη και τους φίλους της παράταξης μας στην Πάφο και αφουγκράζομαι πλήρως την ανάγκη της ανανέωσης,της ενότητας,του εκσυγχρονισμού και της εξέλιξης του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Τις επομενες μέρες θα ανακοινώσω μια νέα,καθαρή πρόταση για την Επαρχιακή Γραμματεία του ΔΗΣΥ Παφου.

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button